Kilmės šalis: ES
Virtinukai „D’Angelo“ su rūkytu tofu sūriu, 250 g
3.49 €
Aprašymas
Išraiškingo skonio rūkytas tofu puikiai dera su tradicine virtinukų tešla. Tai netikėta rafinuoto skonio variacija, kurią būtina išmėginti. Lengvas dūmo dvelksmas, kurį suteikia sūrio įdaras, puikiai derės su grietinėlės ar šoninės padažu – išmėginkite ir pamėgsite šiuos itališkus virtinukus!
Energinė ir maistinė vertė 100g: 302 kcal/1275 kJ, riebalų 4,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, angliavandenių 54,0 g,iš kurių cukrų 1,8 g baltymų 10,0 g, druskos 0,63 g.
Sudedamosios dalys: tešla (kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo), įdaras 26% (rūkytas tofu 32% (vanduo, sojos pupelės, dūmai), bulvių dribsniai, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės), saulėgrąžų aliejus, vanduo, džiovinti svogūnai 3%, jūros druska, sojos padažas, (vanduo, sojos pupelės, kviečiai, jūros druska, Aspergillus oryzae), emulsiklis: (lecitinai (iš sojų), džiovinti porai, raudonėliai, pipirai). Sudėtyje gali būti salierų ir pieno pėdsakų. Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo karščio. Atidarius laikyti vėsioje vietoje ir kuo greičiau sunaudoti. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 22°C.
Paruošimas: dėti virtinukus į 2,5 litro pasūdytą verdantį vandenį ir virti apie 12-15 minučių.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|