Kilmės šalis: Ispanija
„TREVIJANO“ trijų spalvų bolivinės balandos su valgomaisiais danteniais ir lazdyno riešutais ruošinys, 250 g
4.29 €
Aprašymas
Tikrų gurmanų vertas pasirinkimas! Skirtingų atspalvių bolivinė balanda suteikia patiekalo išvaizdai žaismingumo, o valgomieji danteniai ir riešutai kuria originalų skonių derinį ir savitą tekstūrą. Naudokite šį ruošinį kaip garnyrą arba kaip pagrindinį patiekalą. Bolivinės balandos puikiai derės su įvairiais mėsos, žuvies ar jūros gėrybių patiekalais.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 1407 kJ / 337 kcal, riebalai 5,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, angliavandeniai 51,0 g, iš kurių cukrų 9,3 g, baltymai 12,0 g, druska 0,17 g.
Sudedamosios dalys: trijų spalvų bolivinė balanda 82% (raudona, juoda, balta), valgomieji danteniai 4,5%, morkos, lazdyno riešutai 4,5%, porai, lapinis kopūstas, laiškinis česnakas. Sudėtyje yra lazdyno riešutų. Gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Paruošimas:
Puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir supilkite maišelio turinį. Kepkite maišydami 1 min. Įpilkite 900 ml karšto vandens ir virkite ant vidutinės ugnies 15 min. Nukelkite nuo ugnies ir palikite stovėti 5 min.
4 porcijos.
Papildoma informacija
Svoris | 0.25 kg |
---|